Uncategorized
Magere oogst TTV Sassem in najaarscompetitie 2018
29 november 2018
0

De vijf teams die uitkwamen voor TTV Sassem hebben in de najaarscompetitie geen potten kunnen breken. Voor team 1 verliep het seizoen desastreus. Al na enkele wedstrijden moest dit team zich uit de competitie terugtrekken omdat Edwin van Dorp, Gé van der Willigen en Ad van der Geest allemaal door langdurige blessures werden geveld. Jaap Meiland in zijn eentje verder laten spelen, was geen optie. Daardoor degraderen zij automatisch naar de derde klasse.

Team 2 scoorde ondanks het gegeven dat Nico Rotteveel niet kon spelen nog het beste. Met 56 uit 10 behaalden zij een mooie derde plaats in de vierde klasse. Jan Willem Los scoorde 67 procent, Jan Mientjes 52 en Marion van Roode-Popp 48 procent. Ook de invallers die werden opgesteld scoorden gemiddeld bepaald niet slecht.

Team 3 eindigde met 43 uit 10, wat minder dan verwacht, maar de vierde plaats was ruim voldoende voor handhaving in de vierde klasse. Ton van der Voort scoorde 45 procent, Ruud Muller 38 en Nol van Steijn 35. Opvallend is dat zowel Ton als Nol als invallers in team 2 beiden 67 procent scoorden!

Team 4 begon heel behoorlijk maar zakte in de tweede helft van de competitie nogal door het ijs. Uiteindelijk werd met 50 uit 10 precies gemiddeld gescoord. Leendert Kuijper toonde zich de sterkste met 62 procent, Theo van Ruiten eindigde met 56, Aad van Vliet met 52, Jan van Diepen met 50 en Hans Mullekom met 33 procent.

Team 5 had het moeilijk, zeker ook doordat John Selier niet kon worden opgesteld. Met 39 uit 10 eindigde dit team net boven de degradatiestreep. Ed Masselink was goed voor 80 procent, Wim Groen scoorde 38, Henk Ootes 17 en René Dijkstra 6 procent.