Uncategorized
TTV Sassem op stoom in voorjaarscompetitie
11 maart 2019
0

De eerste helft van de voorjaarscompetitie hebben de teams van TTV Sassem uitzonderlijk goed gepresteerd. Team 1 staat ruim op kop in de derde klasse en dreigt als het zo doorgaat volgend seizoen weer naar de tweede klasse te promoveren. Jaap scoorde met 92 procent het beste, maar ook Ed, Ad en Gé droegen hun steentje bij met respectievelijk 67, 42 en 33 procent.

Het tweede team heeft het wat lastiger in de vierde klasse en staat maar net een puntje boven de degradatiestreep. Jan Willem Los deed het tot nu toe met 68 procent het beste in dit team.

Team 3 staat met 28 uit 5 veilig: nog degradatie noch promotie lijkt voor dit seizoen een issue. Ton was met 67 procent de speler die de meeste punten binnenhaalde.

Het vierde staat op een fraaie tweede plaats op 4 puntjes van de koploper maar met 31 punten voorsprong op de nummer laatst. Leendert scoorde hier de meeste winstpartijen, maar Hans staat met 3 uit 3 nog op 100 procent. Nu Aad zwaar geblesseerd lijkt, is promotie noch wenselijk noch waarschijnlijk.

Team 5 tenslotte staat met 36 uit 5 op de eerste plaats en moet serieus oppassen om niet te promoveren. Ed heeft nog geen partij verloren, maar ook John en Wim toonden topvorm door 83 procent van hun potjes te winnen.