3e team kampioen
27 december 2019

Arnold, Ruud, Ton en Johan kampioen

Bloemen voor Sassem 3

Ons derde team is erin geslaagd promotie naar de derde klasse af te dwingen door met 74 punten uit tien wedstrijden met ruime voorsprong het kampioenschap in de vierde klasse naar zich toe te trekken. Proficiat Nol, Ton , Ruud en Johan. De kampioenen werden in hun nieuwe shirts gehuldigd tijdens een speciale promotie-avond van de shirtsponsoren van TTV Sassem, Rhenus Logistics en Game 11.

Ook het eerste team presteerde goed en wist zich met een score van 48 uit 10 knap te handhaven in de tweede klasse. Jaap haalde de meeste punten binnen voor dit team. Team 2 had een moeilijk seizoen maar wist degradatie naar de vijfde klasse met een score van 44 uit 10 te ontlopen. Jan Willem was bij dit team de speler die de meeste successen boekte. Team 5 tenslotte zakte door een 0-10 nederlaag in de slotwedstrijd naar de een na laatste plaats, maar stelde daarmee toch handhaving in de vijfde klasse veilig.

Foto-onderschrift: Voorzitter Gé van der Willegen en de kampioenen Arnold van Steijn, Ruud Muller en Ton van der Voort. Johan van Dam ontbreekt op de foto